Gezonde Tip
Image default
Voeding

De detox kuren van Juice Heroes

De detox kuren van Juice Heroes

Wil je graag een gezondere leefstijl gaan leven maar heb je geen idee waar je moet beginnen? De detox kuren van Juice Heroes zorgen voor een kickstart naar een gezondere levensstijl! Met onze verschillende pakketten kan je gedurende 1, 3 of 5 dagen de hoogste kwaliteit sap drinken en de gezondheidsvoordelen van vasten ervaren.

 

Hoe werkt het?

Wil je graag beginnen aan detox kuren? Dit kan heel makkelijk. Via onze shop kan je een detox kuur bestellen en/of een abonnement starten. Je kan dan kiezen uit verschillende detox kuren pakketten voor 1, 3 of 5 dagen. Heb je de bestelling geplaatst dan gaan wij aan de slag. Wij persen de groente en het fruit tot een heerlijk sap en (shock) vriezen deze vers in. Hierna zijn de sappen klaar om verstuurd te worden. Heb je de sappen voor 14:00u of ma- do besteld, dan leveren wij deze de volgende dag. Leg je ingevroren flesje de avond van tevoren in de koelkast en dan kan je de volgende dag aan de slag met het sap vasten. 

 

Wat kan je verwachten?

Bij Juice Heroes heb je de keuze uit 3 verschillende pakketten maar wat houden die verschillende pakketten in? Ben je nog niet bekend met detox kuren en wil je deze voor 1 dag uitproberen, kies dan het pakket voor 1 dag. In dit pakket zitten 6 juices (250 ml) en 3 juice shots (75 ml). Wil je een tandje hoger en een detox kuur van 3 dagen, kies dan voor het pakket voor 3 dagen. Dit pakket bevat 18 juices (250 ml) en 9 juice shots (75 ml). Het derde pakket van Juice Heroes is het 5 dagen detox kuur pakket. Dit pakket bevat 30 juices (250 ml) en 15 juice shots (75 ml). Al deze pakketten kan je eenmaal bestellen of je kan een abonnement starten. 

 

Waarom een detox kuur? 

Een detox kuur combineert de gezondheidsvoordelen van vasten en juichen in één concept. Bij detox kuren ga je gedurende één of meer dagen alleen maar juices drinken. De voordelen van het sap vasten zijn groot. Tijdens het vasten kan je lichaam zich herstellen tot een bepaalde staat die verschillende gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. De detox kuur van Juice Heroes werkt hierbij ondersteunend en biedt je lichaam tegelijkertijd ook de benodigde voedingsstoffen. De gezondheidsvoordelen zijn het boosten van je immuunsysteem, gezond afvallen en ongezonde gewoontes veranderen. 

 

Wil jij graag een gezonde levensstijl opbouwen en lijkt een detox kuur jou wel interessant? Ga dan naar Juice Heroes en kijk welk detox kuren pakket het beste bij jouw past. Voor meer informatie kan je ook op onze website terecht. Neem een kijkje en misschien ben jij binnenkort al begonnen met het sap vasten en het leven van een gezondere levensstijl.