Gezonde Tip
Image default
Voeding

Smoothies bestellen bij Smoothies op je Werk

Smoothies bestellen bij Smoothies op je Werk

 

Smoothies bestellen voor jou en je collega’s? Bestel gemakkelijk smoothies bij Smoothies op je Werk! Laat een gezonde smoothiebox eenmalig of maandelijks bezorgen. Onze smoothiebox zit vol met gezonde fruit en groente smoothies. Vers en gekoelde smoothies bezorgd op elke locatie!

 

Smoothies bestellen kan gemakkelijk via onze website. Als de bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag met het vers klaarmaken van de smoothies. Je kan de smoothies voor zowel op je werk als voor thuis bestellen. Onze smoothieboxen van 6, 8, 30, of 60 smoothies bevatten een wisselende selectie van heerlijke fruit en groente smoothies. In de box zitten altijd minimaal 3 verschillende smaken. 

 

De smoothies worden bezorgd door heel Nederland. De boxen bezorgen we tot voor je voordeur en normaal gesproken binnen 24 uur (als PostNL meewerkt). De smoothies blijven tot 24 uur perfect gekoeld in onze speciale EPS boxen en koeltasjes. Alle vitamine, mineralen en smaak worden op deze manier goed behouden. Je kan ervoor kiezen om de box eenmalig te bestellen, maar je kan ook een maandelijks abonnement bij ons starten. Wij bezorgen dan iedere maand de smoothiebox. De smoothies zijn meteen klaar om te drinken. Nog even schudden voor gebruik en genieten! Ook kan je de smoothies langer bewaren in de koelkast en nog veel langer in de vriezer. 

 

Je kan ook een offerte aanvragen als je een groter/ specifiek aantal smoothies wil ontvangen, wekelijks of maandelijks een smoothiebox wil ontvangen of een smoothiebar wil huren voor op een evenement. Aan de hand van je wensen en gegevens sturen wij een offerte en/ of nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Zijn smoothies echt wat voor jou of wil je je collega’s op een gezonde manier verassen? Dan is één van de smoothieboxen van Smoothies op je Werk echt iets voor jou! Kijk welke box het beste bij je past of neem contact met ons op.