Gezonde Tip
Image default
Schoonheid

Schoonheidsspecialist Purmerend

Gelukkig weten ook steeds meer mannen de weg naar een schoonheidsspecialist te vinden. Uiteraard is het overgrote deel van bezoekers aan een schoonheidssalon vrouw, toch zien wij tegenwoordig steeds meer mannen terug bij een schoonheidsspecialist. Voornamelijk gezichtsbehandelingen zijn een populaire behandeling om de huid te verbeteren, stress te verminderen en eventuele huidproblemen tegen te gaan. Gezichtsbehandelingen zien wij als schoonheidsspecialist in Purmerend vaak terug. Het wordt dan ook niet alleen als een verwenmoment gezien, maar de zichtbare verbetering van de huid (zeker na meerdere behandelingen) is natuurlijk het grootste pluspunt van een gezichtsbehandeling. Veel mensen realiseren zich niet dat je een leven lang moet uithouden met je huid en dat je deze goed moet verzorgen. Zeker als je huidproblemen hebt, is de weg naar een schoonheidsspecialist verstandig om te nemen.

Last van huidproblemen? Bezoek een schoonheidsspecialist!

Eczeem, acne en rosacea zijn veel voorkomende huidproblemen die zorgen voor een slecht zelfbeeld, jeuk en overige ongemakken. Hier is gelukkig wat aan te doen! Schoonheidsspecialisten zijn vaak bekend met veel voorkomende huidproblemen en kunnen met het juiste advies en behandeling een hoop voor je betekenen. Wat veel mensen niet weten is dat ook slechte voeding een reden kunnen zijn voor een slechte huid. 

Schoonheidssalon Salon n° 83

Maak vandaag nog een afspraak bij schoonheidssalon Salon n° 83 in Purmerend. Met een groot scala aan behandelingen, denk aan gezichtsbehandelingen, voedingsadvies, bindweefselmassages en met het beste advies over huidverbeterende producten helpen wij je op weg naar een stralende en gezonde huid.

“Een gave huid en een mooie uitstraling geven je een goed gevoel en zelfvertrouwen. Mijn streven is dan ook dat iedereen met een positief gevoel en een stralende huid de deur van Salon n° 83 uit loopt.” 

Is het verstandig om regelmatig naar een schoonheidssalon te gaan?

Het is raadzaam om eens in de zes weken een schoonheidssalon te bezoeken. Dit komt omdat de huid zichzelf elke 28 tot 40 dagen vernieuwt. Nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de diepere lagen van de huid en duwen als het ware de oudere huidcellen naar buiten. Een nieuwe huidcel heeft ongeveer 28 dagen nodig om zich te vormen en naar de buitenste huidlaag te verschuiven. Zodra de huidcel de buitenste huidlaag heeft bereikt is deze dood en duurt het nog ongeveer twaalf dagen voordat de dode huidcel van je huid afvalt. Het is daarom verstandig om eens in de zes weken naar een schoonheidssalon te gaan. De schoonheidsspecialist helpt je huid zich te ontdoen van de dode cellen en ruimte te maken voor nieuwere huidcellen daaronder.