Gezonde Tip
Image default
Alternatief

Hijama Den Haag

Hijama

Het gebruik van hijama/cupping kan worden gebruikt om bloed en weefsel uit het lichaam te verwijderen. In de loop van de procedure zijn er geen kwantificeerbare hoeveelheden. bij hijama word oud bloed uit de circulatie verwijderd, waardoor de circulatie van nieuw, gezond bloed zijn plaats kan innemen. Wanneer iemands bloed wordt afgenomen, bevat het alle ziekteverwekkende elementen die in hun lichaam aanwezig waren voordat ze eruit werden gehaald. Na verloop van tijd zult u een vermindering van de ernst van uw symptomen beginnen op te merken. Heeft u hoofdpijn of stress, maak dan zo snel mogelijk een afspraak met ons.

Hijama

Het is niet essentieel dat je de hijama draagt ​​in overeenstemming met de oud chinese traditie als je er het meeste voordeel uit wilt halen. In overeenstemming met hijama is het goed voor elk mens, spierpijn is de reden het wordt uitgevoerd. Cupping kan volgens experts op alle dagen van de maand gedaan worden. wanneer iemand ziek is of ziek niet sterk genoeg voelt, dan kan de persoon eerst het beste uitzieken en daarna , nadat de persoon zich weer optimaal gezond voelt, hijama/cupping doen.

Hijama 

cupping is een alternatief geneeswijze die vericht word als toevoeging om bepaalde plekken op de lichaam waar een spierknoop zich bevindt, het te verlichten met een cupping therapie.