Gezonde Tip
Image default
Gewichtsverlies

Afslanken versus intermitterend vasten: wat werkt voor jou?

Slank zijn is de droom van iedereen, vooral van vrouwen. Helaas is een slank lichaam niet voor iedereen weggelegd, zeker niet als je graag eet en constant honger hebt. Daarom zal het een droom blijven om slank te worden als je geen controle hebt over hoe en wat je eet. Verder blijkt dat een slank figuur goed is voor zowel je gezondheid als je uiterlijk. Als je lichaam slank is, kun je hartaandoeningen, diabetes en andere gezondheidsproblemen helpen voorkomen. Gelukkig zijn er twee efficiënte manieren om af te vallen: afslankdruppels en Intermittend fasting. Daarom zal dit artikel je informeren over beide manieren om te bepalen welke methode het beste voor jou is.

Wat afslankdruppels voor je zullen doen

Een afslankproduct helpt je snel gewicht te verliezen door je minder hongerig te maken, je trek te verminderen, je spieren te beschermen, extra vet te verbranden en je stofwisseling te versnellen. Dit product versnelt de snelheid waarmee je lichaam vet verbrandt, terwijl je natuurlijke stofwisseling behouden blijft of versnelt. Er zijn ook afslankproducten met een mix van belangrijke actieve ingrediënten en extracten die helpen om buikvet veilig en effectief aan te pakken. Het vertelt het lichaam om overtollig vet kwijt te raken en te verplaatsen zodat het als energie of voedsel kan worden gebruikt. Je verbrandt dus sneller vet en op plaatsen waar het normaal gesproken moeilijker is om af te vallen. Ten slotte kun je afslankdruppels gewoon consumeren door een paar druppels in het water te druppelen en op te drinken.

Wat intermittend fasting voor jou zal doen

Diëten die bepaalde voedingsmiddelen beperken, zoals koolhydraatarme diëten, mislukken vaak. Dit komt door het feit dat je voedingsmiddelen die je lekker vindt, moet vermijden. Als je echter verdriet om je dieet wilt vermijden, moet je intermittend fasting overwegen. Intermittend fasting is een methode om het eetpatroon voor een bepaalde periode onder controle te houden. Je kunt er echter wel tussendoor drinken. In tegenstelling tot de term ‘dieet’, die meestal verwijst naar minder eten of het beperken van eten, regelt de intermittend fasting methode je eetpatroon beter. Intermitterend fasting vertelt je niet welk voedsel je moet eten of hoeveel je ervan moet eten. In plaats daarvan vertelt het je wanneer je moet eten en wanneer je moet stoppen met eten, wat ‘vasten’ of fasting wordt genoemd. Bij deze methode vasten de meeste mensen 16 uur, maar je kunt je eigen tijd kiezen.