Gezonde Tip
Image default
Voeding

Koken met panko

De Aziatische keuken heeft Europa en Nederland al lang veroverd. Veel mensen koken ook thuis graag Aziatisch. Bijvoorbeeld met panko. Dat is kort door de bocht een Japanse variant op paneermeel. Het is slechts een voorbeeld van de dingen die je in een Aziatische supermarkt kunt vinden. Je kunt je Aziatische producten eenvoudig online bestellen en je hebt ze ook nog eens snel in huis. Zo zet je eenvoudig Japanse of andere Aziatische gerechten op tafel.

 

Wat is panko?

Panko is dus een Japanse variant van paneermeel. Het is natuurlijk ook iets anders in structuur. Het is wat grover dan wat wij van paneermeel gewend zijn. Daardoor worden je gefrituurde gerechten extra knapperig. Daar moet je natuurlijk van houden. Je gebruikt panko net zoals je paneermeel zou gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om je panko eerst met een deegroller fijn te malen voordat je ermee aan de slag gaat. Dan heb je minder de grove structuur. 

 

Meer Aziatische producten

Bij de Aziatische supermarkt vind je niet enkel Japanse producten om mee te koken. Ook andere Aziatische producten behoren tot het assortiment. Bijvoorbeeld Aziatische kruiden en sauzen. Maar ook rijst en noedels kun je natuurlijk bij deze online Aziatische supermarkt halen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een lekker Japans of juist een ander soort gerecht. 

 

Snel in huis na online bestelling

Je bestelt het allemaal via de webshop. Dat is lekker gemakkelijk. Je vindt alle nodige producten om Aziatische gerechten mee klaar te maken in de webshop en stopt ze in je winkelmandje. Bestellingen worden de volgende dag al geleverd, tenzij je na 1 uur in de middag je bestelling plaatst. Vanaf een besteding van € 40 wordt je bestelling al gratis thuis afgeleverd. Veel producten zijn lang houdbaar dus het is zeker de moeite waard om dat minimumbedrag te behalen voordat je je bestelling plaatst.

 

Gerelateerde artikelen

De detox kuren van Juice Heroes

Smoothies bestellen bij Smoothies op je Werk

De mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels