Gezonde Tip
Image default
Gezondheid van vrouwen

Waar vind je een goede sport bh?

Waar vind je een goede sport bh?

 

Het vinden van een goede sport bh kan tegenwoordig overal. Niet alleen in de winkels, maar dus ook prima online. Waar we vroeger echt naar een winkel moesten, zien we steeds vaker dat deze aankopen zich verschuiven naar de online wereld. Toch blijven veel mensen het toch prettiger vinden om ondanks het enorme aanbod wat er tegenwoordig online is, gewoon naar een fysieke winkel toe te gaan. Vreemd genoeg geldt dit, waar je zult denken, dus niet alleen voor de oudere generatie. Ook jongeren vinden het vaak prettiger om naar een winkel te gaan. Maar hoe vind je nu een goede sport bh, is dat online of is dat in een winkel? Wij vertellen je welke voordelen, maar ook nadelen beide manieren hebben. 

 

Shoppen in de winkel

 

Het shoppen in een winkel heeft een groot voordeel ten opzichte van het zoeken van een sport bh op sportbh.nl. Toch zijn er andersom ook tal van voordelen te bedenken, waarom online gemakkelijker is. Kortom, het kan allebei de kanten op en hangt dus vooral af van jouw persoonlijke voorkeur. Wanneer je naar de winkel gaat, heeft dit als voordeel dat je direct kunt passen en ook kunt voelen of de stof wel helemaal is wat je zoekt. Daarnaast krijg je ook nog eens persoonlijk uitgebreid advies, waardoor de kans van slag vele malen hoger ligt, dan wanneer je online alleen op zoek moet.

 

Online shoppen

 

Waar het grote voordeel van shoppen in een winkel is, dat je vaak persoonlijk advies krijgt, geldt dit online natuurlijk in veel mindere mate. Vooral bij het zoeken naar een specifieke bh zoals een compressie of prothese bh, zien we dat het toch prettiger is als er even iemand met kennis en ervaring met je meekijkt. Iets wat online al snel veel lastiger wordt. Vaak kan er wel gebruikt worden gemaakt van een chatfunctie, maar dat is natuurlijk bij lange na niet te vergelijken met een fysieke winkel. 

 

Speciale maten

 

Vooral voor mensen die een wat grote cupmaat hebben, is het belangrijk dat ze ook voor een sport bh de juiste ondersteuning krijgen. Aangezien lingerie grote maten vaak in een speciale winkel verkrijgbaar zijn en online net iets moeilijker inschatten is, is het voor veel vrouwen daarom ook prettig om zowel lingerie als een sport bh uit te zoeken in een fysieke winkel.