Gezonde Tip
Image default
Voeding

De mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

De mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

 

Evenementen, beurzen, feestjes intern; het gebeurt steeds meer. Bedrijven die willen opvallen op een beurs of bedrijven hebben een doel behaald wat zeker gevierd mag worden. Het stond een tijdje stil maar het mag allemaal weer. Maar hoe val je nou op? Met een unieke mobiele smoothiebar val je zeker op. Deze gezonde eyecatcher is heel origineel en natuurlijk hartstikke gezond. Wij bij Shakes on Wheels zijn gespecialiseerd in gezonde catering en kunnen jou zeker helpen op een beurs of evenement. 

 

Waarom een smoothiebar

Een smoothiebar is dus écht uniek, origineel en een gezonde eyecatcher. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo hebben wij een uitgebreid smoothie menu waar jij jouw favorieten smoothies van kan kiezen. Wij maken deze smoothies vers op locatie. Onze bartenders (die je erbij kan huren) zijn gastvrij en geven graag meer informatie over de smoothies en zorgen voor een unieke beleving. Grote aantallen in een korte tijd is voor deze toppers geen probleem. Zij zorgen er ook voor dat alles wordt opgebouwd, opgeruimd en dat de smoothiebar gezond wordt aangekleed. Ook is de smoothiebar heel flexibel. Overal komen wij met onze smoothiebar, een kleine lift of alleen een trap is voor ons geen probleem.

 

Naast dat wij alles tot in de puntjes regelen letten wij ook heel erg op duurzaamheid. Zo gebruiken wij geen plastic disposables, werken we met seizoen producten en streven we ernaar om voedselverspilling tot een nul te reduceren. Wij bieden ook marketingmogelijkheden aan. Wil jij graag jouw bedrijf logo op de flesjes, smoothiebar of kleding? Wij regelen het allemaal!

 

Werkwijze

Wij vinden het bij Shakes on Wheels heel belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat het naar wens was. Wij bespreken daarom voorafgaand de dag samen wat je van ons verwacht, bespreken we het smoothiemenu en welke smoothiebar het beste bij jouw evenement past. Op de dag zelf arriveren wij een uur van tevoren en willen wij graag weten waar wij kunnen uitladen en de bar opbouwen. Onze bartenders bouwen de bar op, kleden het mooi aan en zorgen dat ze klaar staan wanneer de smoothiebar open kan voor de gasten. Zij zorgen dan voor de lekkere smoothies en na afloop ruimen ze alles netjes op en staan ze na een half uur weer buiten. Wij houden dan nog contact om te checken of alles naar wens was. 

 

Een smoothiebar is dus de ideale (en originele) manier om gezonde catering te beiden op evenementen of een beurs. De verse smoothies vallen bij iedereen in de smaak! Lijkt een smoothiebar hét idee voor jouw aankomende evenement of beurs? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.